Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ: “Η Δημοτική Αρχή νομίζει, πως τα κάνει όλα σωστά και θα εκπλαγεί στο τέλος”

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος δήλωσε: “Πρέπει να καταλάβει η Δημοτική Αρχή, πως κοντεύουν, να περάσουν δυο χρόνια και δεν τα κάνει όλα σωστά. Πρέπει, να ξυπνήσουν, για να μην χάνουμε ευκαιρίες. Δεν είναι η ουσία να βγάζουμε δέκα φωτογραφίες, εκεί που κλείνουμε μια τρύπα ή να κάνουμε μικρορουσφέτια. Δεν είναι έτσι η διοίκηση του Δήμου. Εγώ δεν την αντιλαμβάνομαι έτσι. Είναι μια διαχειριστική Δημοτική Αρχή της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής”, ενώ πρόσθεσε: “Η κα.Παναγοπούλου είναι μια εξαιρετική επιστήμονας, αλλά έχει χάσει τον ρόλο του προέδρου. Δεν μπορεί, να με διακόπτει και να μην έχω την ίδια αντιμετώπιση με τους άλλους”

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις για το 2021, ασκώντας κριτική στην Δημοτική Αρχή. “Ο δήμαρχος βγήκε με σημαία το 2021 και είναι αναξιόπιστος”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάπλαση της πλατείας Αγίου Βασιλείου και στις αγροτικές φυλακές, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως ο Δήμος “έχασε αυτό το τρένο, γιατί δεν το πήρε σοβαρά το θέμα και δεν το έτρεξε, όπως θα έπρεπε”.

Για το φυσικό αέριο δήλωσε, πως ο Δήμαρχος στα δύσκολα κρύβεται και επανέλαβε την ανάγκη να γίνουν χωρίς οι συνδέσεις χωρίς επιβάρυνση των καταναλωτών. “Το φυσικό αέριο θα μας δώσει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. Θα ερημώσουμε στο τέλος. Αυτό πρέπει, να καταλάβουν στην Δημοτική Αρχή και να αφήσουν τις φωτογραφίες”, δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε: “Είναι έτοιμος ο Δήμαρχος να πάμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια την Περιφέρεια για διακρίσεις; Είμαστε ουραγοί στα πιο σημαντικά”.

Ακόμα ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, ενώ έκανε λόγο και για αυθαιρεσίες της Δημοτικής Αρχής σε διάφορα ζητήματα, που όπως είπε καταγράφονται και θα συζητηθούν, όταν έρθει η ώρα. “Ζουν σε εναν δικό τους κόσμο, νομίζουν πως τα κάνουν όλα σωστά και θα εκπλαγούν στο τέλος”, ανέφερε.

Τέλος αναφέρθηκε στα αδέσποτα, στις ανεμογεννήτριες – λέγοντας πως όσο και να προσπαθούν, δεν θα μπορέσουν να καλύψουν το θέμα και στην ΚΕΔΗΤ, ενώ κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή και για προχειρότητα.

Πηγή: http://www.drt915.gr