Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ: “Αρχίζει, να φαίνεται η πολιτική γύμνια της Δημοτικής Αρχής – Πρέπει να αλλάξει ρότα””

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος χαρακτήρισε ως “καυτή” την χτεσινή συνεδρίαση, κατηγορώντας την Δημοτική Αρχή, πως φρόντισε γι αυτό, ενώ συνέχισε λέγοντας: “Ο κ.Σμυρνιώτης αναφέρθηκε σε μια απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη του κ.Λαμπρόπουλου με την οποία σφράγισε επι της ουσίας το ενδιαίτημα για τα αδέσποτα στην Νεστάνη. Αυτό έπρεπε να μας το ανακοινώσει ο Δήμαρχος. Αυτό το θέμα ήταν σημαία της Δημοτικής Αρχής προεκλογικά. Έλεγαν, πως μέσα σε ένα εξάμηνο θα το είχα λύσει το θέμα. Σιγά – σιγά αρχίζει, να φαίνεται η πολιτική της γύμνια. Ο Δήμαρχος ήταν σε έναν δικό του παραλογισμό και μου έκανε εντύπωση που είπε και για πρώτη φορά συγνώμη. Νομίζουν ότι κάνουν ότι θέλουν, αλλά όλα καταγράφονται και θα αναδειχθούν την ώρα, που πρέπει”.

Παράλληλα δήλωσε: “Η Δημοτική ραδιοφωνία όσον αφορά στην ενημέρωση των πολιτών είναι ότι καλύτερο υπάρχει και δίνει φωνή σε όλους. Χτες κατήγγειλα το site του Δήμου Τρίπολης που το πληρώνουν οι δημότες. Πρέπει να αναδεικνύει και να φιλοξενεί ολες τις προτάσεις των παρατάξεων. Αν μπει κανείς μέσα δεν θα βρει κανέναν άλλο να μιλάει πέραν της Δημοτική Αρχής”.

Ακόμα ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε στο θέμα της αγοράς και τοποθέτησης απινιδωτών – ένα πάγιο αίτημα του – σε διάφορα σημεία της πόλης.

“Η ΔΕΥΑΤ σπαταλά τεράστια ποσά για να διαφημίζεται σε άλλους νομούς. Που θα μας ωφελήσει αυτό;” δήλωσε στην συνέχεια, προσθέτοντας πως η Δημοτική Αρχή είναι απλά διαχειρίστρια των χρημάτων της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. “οι ευκαιρίες και τα χρόνια περνούν. Όπως αυτοί βρήκαν κάτι, έτσι πρέπει να αφήσουν πίσω τους κάτι”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα του φυσικού αερίου, επαναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων, πως δεν μπορούν οι δημότες της Τρίπολης να είναι πολίτες άλλης κατηγορίας. “Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το όφελος του φυσικού αερίου, τότε πως θα το πιέσεις το θέμα”, δήλωσε, ενώ πρόσθεσε: “Η Δημοτική Αρχή έχει χάσει την πυξίδα ανάπτυξης για τον τόπο. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες – δεν θα τις έχουμε πάντα – και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε”.

Πηγή: http://www.drt915.gr