Ο Νίκος Τσιαμούλος μιλά στη ΔΡΤ | Τι είπε για κακοτεχνίες σε έργα, το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και την μεταλιγνιτική εποχή (ήχος)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε στην δήλωση του Δημάρχου για τις κακοτεχνίες σε έργα, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Αυτό είναι αυτονόητο. Υπάρχουν ρήτρες στα έργα. Αν σε ένα έργο  – πριν και αφότου το παραλάβουμε – συμβεί κάτι, πρέπει να επανέλθει ο εργολάβος και να το φτιάξει είναι αυτονόητο αυτό και δεν είναι επιλογή του κ.Τζιούμη. Αυτό γίνεται σε όλο τον πλανήτη”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και στα αιτήματα της ΚΕΔΕ που αφορούν στο αναπτυξιακό αυτό πρόγραμμα. “‘Έτσι όπως έρχεται φοβάμαι, πως όλοι οι Δήμοι στην Ελλάδα θα βρεθούν προ εκπλήξεως” δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε, πως είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς.

Ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε επίσης στην μεταλιγνιτική εποχή και τις επιπτώσεις και στον Δήμο μας, αλλά και στην φωτιά που ξέσπασε την χωματερή στο Πλάτωμα.

Πηγή: http://www.drt915.gr