Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ: Ο Δήμαρχος δεν έχει διάθεση “να σπάσει αυγά” και να λύσει σημαντικά προβλήματα

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος ανέφερε, πως ο Δήμαρχος δεν έχει διάθεση “να σπάσει αυγά” και να λύσει σημαντικά προβλήματα. “Νομίζουν, πως τα κάνουν όλα σωστά. Για την επέτειο των 200 χρόνων ο κ.Τζιούμης είπε ότι έχει κάνει πολύ δουλειά. Εμείς γιατί δεν την βλέπουμε; Αλλού ζούμε;”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: “Ακολουθεί πολιτική Μαυρογιαλούρου, να τα κάνουμε δηλαδή όλα τα έργα στο τέλος για να τα θυμάται ο κόσμος. Ας ζήσει στο παραμύθι του. Δεν νομίζω όμως να είναι καλό το τέλος. Χτες φάνηκε και η πολιτική του γύμνια”.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα των φυλακών, ζητώντας εκ νέου να του δοθεί η αλληλογραφία που έγινε μεταξύ του Δήμου και της κα.Νικολάου. “Τον ρωτάμε τον Δήμαρχο και μας λέει άλλα. Θέλουμε να μάθουμε, γιατί δεν μας δέχτηκε ποτέ η κα.Νικολάου. Μπορεί να είναι φιλοκυβερνητικός και να μην θέλει να σπάσει αυγά”, τόνισε.

Ακόμα ο κ.Τσιαμούλος τόνισε πως το μυαλό του ο κ.Τζιούμης το έχει στο facebook, ενώ συμπλήρωσε, πως πλέον δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην Δημοτική Αρχή.

Για το θέμα των αιολικών πάρκων ανέφερε μεταξύ άλλων: “Δεν συνεννοούνται και μεταξύ τους και μένουν εκτεθειμένοι. Θα δώσω λίγο χρόνο ακόμα στον Δήμαρχο να φέρει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και αν δεν το κάνει – γιατί εκεί φαίνεται και ο δόλος – θα το φέρουμε εμείς. Είναι αναξιόπιστοι. Δεν θα μας τρελάνει ο κ.Τζιούμης. Θα ακούσει τι είπε ο κ.Κασταφάνας , αλλά και το τι είπε ο ίδιος”.

Για το ζήτημα των αδέσποτων και την αποχώρηση του (στην διάρκεια της συζήτησης για το θέμα των ανεμογεννητριών), ανέφερε, πως έφτασε στα όρια του – λόγω της προσπάθειας όπως είπε της Δημοτικής Αρχής να “θάψει” το θέμα – και γι αυτό και αποχώρησε. “Θα αποδείξω με ηχητικά και πρακτικά, πως λέει ψέματα ο κ.Τζιούμης”, τόνισε χαρακτηριστικά.

“Έχει αποτύχει στο θέμα των αδέσποτων, αλλά αυτοί κοιτάνε να συγκρίνουν με τα παλιά. Βρήκαν ένα ενδιαίτημα και θα το συνεχίσουν. Ο κόσμος σήμερα δέχεται επιθέσεις από τα αδέσποτα. Αυτό ενδιαφέρει τον κόσμο. Ο κ.Λαγός σε αυτό το θέμα έχει αποτύχει. Μπορεί να έχει πετύχει αλλού, γιατί τους αρέσει να τους λένε και μόνο συγχαρητήρια. Το θέμα θα το λύσει το κράτος με το νέο νομοσχέδιο, στο οποίο τοποθετήθηκε επιτυχώς ο κ.Λαγός. Αν κάποιος το ψάξει θα δει πως υπάρχουν Δήμοι, που έχουν κάνει συνεργασίες σοβαρές και δεν έχουν πρόβλημα με τα αδέσποτα”, δήλωσε κλείνοντας.

Πηγή: http://www.drt915.gr