Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ: “Φοβάμαι, πως το κόστος της σύνδεσης για το φυσικό αέριο, θα επιβαρύνει τους πολίτες”(ήχος)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τρίτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε αρχικά στην διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε χτες το ΚΙΝΑΛ και στην οποία τοποθετήθηκε εκπροσωπώντας το οικονομικό επιμελητήριο, ενώ μίλησε και για τον τομέα του τουρισμού – μιας που και ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο κομμάτι των τουριστικών επιχειρήσεων – και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας.

Στην συνέχεια μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα μίλησε για τα θέματα που έθεσε ο ίδιος εκτός ημερήσιας διάταξης, αλλά και για την διαπλάτυνση του δρόμου προς το πανεπιστήμιο Τρίπολης, για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον Δήμο μας, για το θέμα που προέκυψε με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ, για τις ονοματοδοσίες οδών,  για το μίσθωμα του κτιρίου που στεγάζεται το Δημαρχείο, για το Μαλλιαροπούλειο ίδρυμα, καθώς και για το φυσικό αέριο.

Πηγή: http://www.drt915.gr