Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης 1-9-2021

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: (ήχος)

Στη Δημοτική Ραδιόφωνίας Τρίπολης DRT 915 μίλησε το πρωί της Παρασκευής (03/09) ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος. Αρχικά αναφέρθηκε στην ανάγκη να γίνουν και πάλι δια ζώσης συνεδριάσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, μιας που όπως τόνισε “έχει άλλη αξία η δια ζώσης συνεδρίαση”.

Αρχικά αναφέρθηκε στην ανάγκη να γίνουν και πάλι δια ζώσης συνεδριάσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, μιας που όπως τόνισε “έχει άλλη αξία η δια ζώσης συνεδρίαση”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη λέγοντας μεταξύ άλλων, πως πολλά από αυτά που έγραψε ο Μίκης της Ελλάδας αφορούσαν στην ενότητα του λαού μας. “Συλλυπητήρια στους οικείους του. Ήταν τιμή που είχαμε αυτόν τον άνθρωπο. Τον έχουμε κάνει και επίτιμο δημότη και σήμερα ενημερώθηκα από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, πως υπάρχει η πρόθεση να δημιουργηθεί και μια προτομή του στην οδό που έχει και το όνομα του. Μαζί με την φωνή του σίγησε και ολόκληρος ο ελληνισμός. Θα τον θυμόμαστε πάντα και θα μας εμπνέει”.

Αναφορικά με τα όσα συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, τόνισε μεταξύ άλλων: “Πραγματικά δεν ξέρω, αν ο Δήμαρχος καταλαβαίνει, τι ρωτάω. Εγώ ρώτησα δυο απλά πράγματα. Φτάνει η ώρα που θα βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Ρώτησα συγκεκριμένα αν ένιωσε την υποχρέωση να κάνει αυτοκριτική και αν ένιωσε την υποχρέωση να πει πως τα πράγματα, που υλοποιεί, είναι από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Η απάντηση ήταν, πως δεν είχε πολύ χρόνο στο βίντεο. Για εμένα αυτό δεν ήταν απολογισμός, αλλά μια καταιγιστική προπαγάνδα”, ενώ πρόσθεσε: “Όταν φτάνουμε στο σημείο τα αυτονόητα – στοιχειώδη να τα παρουσιάζουμε ως έργο, τότε υπάρχει μια άλλη αντίληψη. Για εμένα επιτυχία είναι να μπορείς να υπερβαίνεις τις προσδοκίες των συμπολιτών σου και να δίνεις προοπτική στον τόπο. Το να βάλεις λουλούδια, για εμάς δεν είναι έργο. Δεν είπα, πως ο κ.Τζιούμης δεν κάνει κάτι, αλλά δεν μπορεί τα αυτονόητα να παρουσιάζονται ως έργο”.

Παράλληλα δήλωσε: “Έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη από τον κ.Τζιούμη”, ενώ αναφέρθηκε και στο έργο του παλαιού Δημαρχείου.

Πηγή: http://www.drt915.gr