Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης 11-10-2021

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: (ήχος)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Μανιατάκο και Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τρίτης ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλο μίλησε για θέματα που αφορούν στον κλάδο εργασίας του (λογιστές), όπως το Mydata.

Στην συνέχεια μιλώντας για την χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Όσοι έχουν διοικήσει μέχρι και σήμερα έχουν μερίδιο ευθύνης. Και η σημερινή Δημοτική αρχή έχει ευθύνη”.

“Από τον Σεπτέμβρη του 2019 ο Τζιούμης έχει δουλέψει πολύ για να κλείσει την ΚΕΔΗΤ. Του το αναγνωρίζω αυτό. Φανταστείτε να είχε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα για να μην κλείσει. Υπήρχε πουθενά στο πρόγραμμα του – με το οποίο υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών – πως θα κλείσει την ΚΕΔΗΤ και το Βοσυνιώτειο; Παραμύθια δεν λέει κανένας. Παραμύθια λέει αυτός στους εργαζόμενους. Για το Βοσυνιώτειο βρέθηκε λύση. Τρέξαμε μαζί και δεν θα κλείσει”, δήλωσε αμέσως μετά, ενώ συμπλήρωσε: “Οι υπάλληλοι έχουν δίκιο. Εγώ τους είπα αν δεν πληρωνόμουν, δεν ξέρω αν θα δούλευα. Τους ευχαρίστησα μάλιστα που κάθονται και παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου απλήρωτοι. Δεν θα είναι όλο το προσωπικό, όταν θα γίνει εκκαθάριση. Έχω παραδείγματα για ανάλογες υποθέσεις που η εκκαθάριση κράτησε 5 και 8 χρόνια”.

“Έστω και ένας υπάλληλος να χάσει την θέση του, θα έχει αποτύχει αυτή η απόφαση”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Τσιαμούλος.

Πηγή: http://www.drt915.gr